11. Nyhedsbrev

Kære Roselina ven!

Som du sikkert har bemærket er Roselina velankommet til Rapa Nui, også kaldet Påskeøen.

Turen gik godt og blev på 1.942 sømil, 12 dage og 8 timer.

Påskeøen er det mest isolerede øsamfund på vores klode – der er 3.600 km til Galapagos og 5½ times flyvetur til fastlandet.

Lige nu er det vinter på Påskeøen, som ligger så tilpas sydligt i Stillehavet, at det faktisk er ganske køligt dernede i forhold til vores danske sommer (i hvert fald som vi har den nu), og vejret er meget omskifteligt på grund af lavtrykkene, der suser forbi i hastigt tempo længere mod syd i Stillehavet. Men dér skal vi heldigvis ikke ned!

Det har stået lidt sløjt til med at få lagt billeder på Roselina’s hjemmeside. Det skyldes ironisk nok, at der er kommet mere indhold end forventet, så der var simpelthen ikke plads til mere i det gamle system. Det er blevet rettet nu, så de næste par dage vil der blive lagt mange billeder fra Panama og Galapagos på hjemmesiden.

Og så er der jo igen skiftet ud i besætningen – der er rejst fem nye gaster ud til Påskeøen og fire rejser hjem.

En af de fire afmønstrede gaster er Dirk, der er den sidste gast, der har været med helt fra Danmark. Han har nu været ombord i 10½ måned og tilbagelagt 12.665 sømil fra Ebeltoft til Påskeøen.
Jeg er sikker på, at han har meget at fortælle, og de som kender ham vil vide, at han bestemt vil udnytte muligheden 🙂

Jeg vil derfor gerne invitere alle dem som har lyst til at tage imod Dirk og høre nogle af hans historier til at kigge forbi i lufthavnen i Kastrup på mandag kl. 16.50, hvor han lander med SAS fra Madrid.
Dirk har lovet at lave caraibisk rumpunch til alle, som måtte møde op, og han har også lovet, at jeg senere vil tænde op i grillen 🙂

Så vel mødt i lufthavnen og/eller på Drogdensvej 6 i Dragør – så skal du få historier fra Roselina og de varme lande!

Med sejlerhilsen

S/Y Roselina
Hans Natorp

Skriv et svar