3. Nyhedsbrev

Hej igen Roselina-ven!

Når Roselina er færdig med sommertogt sejles til Ebeltoft, hvor vi har bestilt beddingsplads ved Fregathavnen. Inden beddingsopholdet vil der dog være mulighed for en prøvesejlads fra Fregathavnen tirsdag d. 16. august. Vi tager af sted kl. 1400 og regner med at være hjemme omkring kl. 2000, og vi spiser aftensmad om bord.

Om onsdagen tager vi båden på land, og under beddingsopholdet har vi jo som tidligere nævnt brug for hjælp. Vi regner med, at være på land ca. 1 uge. Hvis du er interesseret, og det gælder både prøvesejlads og evt. hjælp, kan du kontakte Troels på 2166 1662 eller sende en mail til gast@roselina.dk.

Roselina er ved at være fyldt op til turen over Atlanten, men der stadig et par ledige pladser på sejladsen ned til Canarieøerne, og så er der jo også plads senere på turen, både til vinter i Caraibien, hvor der er gode muligheder gastepladser i kortere perioder, og senere i forløbet. Du kan selv gå ind på hjemmesiden www.roselina.dk og checke sejlplanen.

Der er flere gaster og potentielle gaster, der har spurgt om visumregler. Der er generelt ikke krav til, at man som dansker på forhånd har fået udstedt visum, når man ankommer på egen køl. Der er dog en enkelt undtagelse, og det er USA og dermed amerikansk territorium. Vi planlægger at besøge de tidligere Dansk Vestindiske Øer og Puerto Rico i januar 2006, og for at kunne komme i land er det altså nødvendigt med et amerikansk turistvisum. Du kan finde yderligere information på vores hjemmeside www.roselina.dk.

Og så må du gerne reservere lørdag d. 10. september. Vi holder en kæmpe afsejlingsfest på havnen i Ebeltoft. Mere følger snarest.

Vi ses!

Mange sejlerhilsner fra
Roselina

Skriv et svar