4. Nyhedsbrev

Kære Roselina-ven

Mandag den 12. september kl. 23.30 afsejlede Roselina fra Ebeltoft. Vi havde forinden nogle hektiske dage med klargøring i Fregathavnen. På det planlagte afsejlingstidspunkt mandag kl. 17.00 var vi stadig i gang med at installere generatoren i maskinrummet og trække udstødningsrør under dørken. Vi havde en mand i masten, en mand under forkøjen i gang med at fastgøre dykkerkompressor, og al værktøj, reservedele og proviant var linet op på broen. Men alt gik op i en højere enhed i løbet af aftenen, og pludselig var vi klar. Tak til alle jer, der knoklede på til det sidste, og til alle jer, der kom forbi og ønskede god tur.

Lørdagen inden holdt vi afsejlingsfest i Fregatten Jyllands værftshal og på pladsen udenfor. Det var årets sidste sommeraften, og for os blev det en magisk aften: Der var masser af glade mennesker, solen og senere månen skinnede på os, orkestret spillede fantastisk, omgivelserne var uovertrufne….bare lyset på Fregattens master var fortryllende…..

Tak fordi I kom så mange, og tak til Fregatten Jylland for husly.

Vores hjemmeside er nu opdateret med billeder fra både afsejlingsfesten og afsejlingsdagen.

På hjemmesiden kan du også følge Roselinas færd. To gange i døgnet sender Roselina automatisk sin position hjem via satellit og lige ind på hjemmesiden. Med nogle få klik i “logbogen” kan du altid se, hvor Roselina er. Netop nu ligger Roselina ved bro J i Gosport ved Portsmouth i Den engelske Kanal.

På hjemmesiden under Sejlplan, Sejladskalender kan du også se, at der efterhånden er fyldt godt op i Roselinas køjer helt frem til næste sommer. Undtagelsen er april, herunder påsken 2006, hvor Roselina sejler i Caraibien omkring Antigua, deltager i Antigua Classic Yacht Regatta og sejler fra Caraibien til Panama. Vi glæder os til at sejle med dig.

Sejlerhilsen Roselina

Skriv et svar