Endelig Fransk Polynesien

En hilsen fra skipper

Kære familie og venner

Vi er nu endelig kommet til Fransk Polynesien, nærmere betegnet Gambier ø-gruppen.

Vi har alle glædet os til at ligge helt stille om natten, da vi de sidste to måneder har vippet mere eller mindre hver dag og nat. Turen hertil har været temmelig hård, med modvind det meste af tiden.

Efter nogle gode dage på Påskeøen, gik turen imod en lille øde ø, atollen Ducie, der ligger ca. 300 sømil nordøst for Pitcairn. Vi var meget heldige at få en god landgang på Ducie, hvor fuglelivet er helt unikt. Derefter var vi på Pitcairn, hvor efterkommerne fra Bounty mytteriet endnu lever. Vi var heldige at kunne gøre landgang på Pitcairn og få et lille indblik i øens historie og natur.

Fra Pitcairn gik turen imod Mangareva på Gambier Islands, med vinden imod det meste af vejen. Humøret var ikke altid i top hos flere, men nu skinner solen, og vi ligger helt stille og alle er glade.

Vi sejler herfra om en lille uges tid og regner med at være i Papeete, Tahiti i begyndelsen af september. Indtil da vil der ikke være Internet adgang, så de, der venter på individuelt nyt fra besætningen, skal ikke forvente at høre noget de næste par uger. Når vi har fået tørret tøjet efter turen fra Pitcairn vil vi sende nogle rejsebreve til hjemmesiden via Roselina’s satellit mail.

Indtil da, alt vel fra det gode skib Roselina og hilsen fra hele besætningen!

Hilsen Polle

 

Skriv et svar