Round the World forberedelser

Hej Roselina-ven!

Dette er det første nyhedsbrev fra projekt “Roselina – Round the World”, hvor vi vil forsøge at holde dig opdateret omkring projektets status.

Vi sender dette brev til alle venner og bekendte og andre, der på en eller anden måde har vist interesse for projektet, og håber, at du fortsat ønsker at følge med i forberedelserne. Hvis det er tilfældet kan du tilmelde dig vores mailingliste, og du har selvfølgelig også altid mulighed for at gå ind på vores hjemmeside www.roselina.dk. Vi håber også, at du vil fortælle andre i din omgangskreds om projektet (både potentielle gaster og andre interesserede).

Som du sikkert ved har vi planlagt en jordomsejling, der skal begynde til september. Turen er ikke fastlagt i detaljer, men planen for det første år ser nogenlunde sådan ud.

Uge 36: Afrejse fra Egaa, hvorfra turen går via Kieler-kanalen til England eller Frankrig. Når vi får en god vejrudsigt sejler vi over Biscayen til Nordspanien og Portugal. Vi regner med at ankomme til Canarieøerne omkring den første uge i oktober og har så nogle uger til at besøge nogle af øerne i gruppen og forberede os på turen over Atlanten. Herefter ser en mulig tidsplan ud som følger.

Afgang Canarieøerne  1. nov.*
Ankomst Cap Verde  6. nov.
Afgang Cap Verde  1. dec.
Ankomst Barbados  14. dec.*
Ankomst St. Lucia  16. dec.
Ankomst Martinique  18. dec.
Ankomst Dominica    20. dec.
Ankomst Guadeloupe   22. dec.
Ankomst Antigua   24 dec.*

*evt. mulighed for besætningsskift

Det er så vores plan at sejle rundt i Caraibien i de følgende 4 måneder og afslutte sæsonen med deltagelse i Antigua Classic Yacht Regatta i april. I den periode håber vi, at se nogle af jer (dem, som ikke bare kan rykke flere måneder ud af kalenderen :-), som gæster/gaster i kortere perioder.

Omkring 1. maj sejler vi over det Caraibiske Hav til Panama, og vi regner med at nå til Stillehavet omkring d. 3. uge i maj. Herefter går turen så over ækvator til Galapagos, hvor vi regner med at bruge et par uger, og næste spring er så det lange stræk til Marquesas i Fransk Polynesien. Vi regner med at nå Tahiti omkring oktober 2006, og så er vi nået så langt ud i fremtiden at planerne bli’r lidt løse, men vi lægger et turforslag ud på hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at komme med os ud at sejle, ka’ du også  finde kontaktinformation på www.roselina.dk

Vi er i fuld gang med forberedelserne, som blandt andet indbefatter syning af en helt ny sejlgarderobe, og vi får også installeret to rulleforstag.

Mange sejlerhilsner fra Roselina

Skriv et svar